Bananmuffins

Tack ni som har kommenterat! Det känns kul att någon läst min lilla blogg!
 
Dagens bak:
Om du har en banan som blivit lite övermogen och ser ut att trivas bäst i soptunnan så tänk om och gör dessa muffins istället! Kanelen gör att banansmaken blir frisk och vill du ha fler muffins så dubbla bara receptet.
 
 
Till ca 10 små muffins behöver du:
1 banan
kanel
3 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl havredryck eller annat mjölkfritt alternativ
50 g smält mjölkfritt margarin
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 220 grader.
Smält margarinet
Mosa bananen i skålen som du ska använda.
Pudra över kanelen.
Blanda i de torra ingredienserna och blanda väl.
Fortsätt med havredrycken och tillsätt margarinet sist.
Blanda väl. Tillsätt ev mer kanel. (Jag brukar smaka av...)
Häll upp i formar och grädda i ugnen ca 15 min.
Njut!
Visa fler inlägg