Kebab på högrev i pitabröd

Vi kallar denna rätt för Pappas kebab och barnen gillar den verkligen! Enkel att göra när man väl har hackat upp högreven... Just denna mängd räcker mer än väl för två vuxna och två barn.
Servera med pitabröd, grönsaker och tsatsiki och middagen är räddad!
 
Kebab
700 g högrev
Spiskummin
Grillkrydda
Salt 
Chilipeppar
Svartpeppar 
Vitpeppar
Matfett
 
Hacka upp högreven i tunna strimlor och stek på hög värme. Krydda efter behag. Jag är frikostig med svartpeppar och spiskummin.
 
Tsatsiki - mjölkfri
10 cm gurka
2 dl Soygurt - naturell
Citronsaft
1 vitlöksklyfta
Svartpeppar och salt
 
Riv gurkan grovt och låt den rinna av. Häll soygurten i en skål och blanda i en krossad vitlöksklyfta och ca 1 tsk citronsaft. Rör ner gurkan och smaka av med salt och peppar.
 
Sallad
Tunt skivad gurka och tomat
Strimlad purjolök
Sallad
Paprika 
 
 
 
Använd färdiga pitabröd för att spara tid. Jag brukar använda Hattings pita som är både ägg- och mjölkfria.
Fyll bröden och njut!