Björnbärspaj

En ljuvlig smulpaj gjord på björnbär med en doft av kardemumma. Servera med Oatlys vaniljsås eller mjölkfri glass som dessert eller till kaffet.
Receptet går bra att dubbla!
 
 
Detta behöver du till en liten paj till 4 personer 
300 g björnbär ( eller andra bär som du har hemma eller i frysen - glöm då inte potatismjöl!)
1,5 dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
mald kardemumma efter behag
100 g mjölkfritt margarin 
 
Skölj och ansa bären, lägg dem i en ugnsfast form.
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Finfördela margarinet och gör en smuldeg. Fördela smuldegen över bären och grädda i ugn.
Vanlig ugn: 220° ca 30 minuter
Varmluftsugn: 185° i 20-25 minuter
 
Låt svalna lite före servering och njut!